Over ons

Uw complete partner op het boerenerf

Beukelaar Diervoeders is gestart in 2005 en is een complete partner op het boerenerf. Middels het leveren van kwalitatief hoogwaardige voeders, met daarbij een deskundige begeleiding en het juiste advies zorgen wij voor het hoogste rendement op uw bedrijf. En dit in de regio Nederland, België en Duitsland.

Onze uitgangspunten hierbij zijn; een lage kostprijs, goede technische resultaten, met oog voor boer- en diercomfort en een snelle en directe service. Direct klantcontact is voor ons een speerpunt. Beukelaar Diervoeders werkt samen met meerdere mengvoerbedrijven over de regio’s verdeeld.

De samenwerking is met Vanden Avenne (B) ,Vitelia en Tiba (D). Met genoemde mengvoerbedrijven wordt samen gewerkt op basis van eenzelfde systematiek. Zijnde een kostprijsberekeningsmodel. Hierbij worden de kosten van het gewenste recept (grondstoffen), inclusief de productie- en de transportkosten aan ons doorberekend.

Samen met de genoemde voerfabrieken zorgen wij voor innovatieve en kwalitatief hoogwaardige diervoerders voor zowel de pluimvee als varkenssector. Die onder GMP+ worden geproduceerd.

Met de gespecialiseerde nutritionisten zorgen we gezamenlijk voor extra kennis op nutritioneel gebied, tevens opgedaan op het boerenerf. Die we dan over de regio’s heen weer vertalen naar praktische toepassingen. Naast de levering van mengvoeders en enkelvoudige producten is Beukelaar Diervoeders tevens een goede partner bij de bemiddeling, verhandeling en advisering over nagenoeg alle facetten binnen het primaire pluimvee- of varkensbedrijf.

Dieren gezond houden, met een optimaal voorspelbaar resultaat, dat is voor u én voor ons uitermate belangrijk. En daar speelt de kwaliteit van het mengvoer een cruciale rol.

 

En dat is waar Beukelaar Diervoeders samen met u voor gaat!