Over ons

Uw complete partner op het boerenerf

Beukelaar Diervoeders is een complete partner op het boerenerf. Middels het leveren van kwalitatief hoogwaardige voeders, met daarbij een deskundige begeleiding en het juiste advies zorgen wij voor het hoogste rendement op uw bedrijf.

Onze uitgangspunten hierbij zijn; een lage kostprijs, goede technische resultaten, oog voor boer- en diercomfort en een snelle en directe service. Beukelaar Diervoeders werkt samen met meerdere mengvoerbedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring op het boerenerf hebben we voor deze bedrijven gekozen.

Wij werken samen met van den Avenne uit Ooigem (B) en Vitelia. Met genoemde mengvoerbedrijven wordt samengewerk op basis van eenzelfde systematiek. Zijnde een kostprijsberekeningsmodel.  Hierbij worden de kostprijzen van de grondstoffen, de produktie en het tranport 1 op 1 aan ons doorberekend.

Met genoemde voerfabrieken zorgen wij voor innovatieve en kwalitatief hoogwaardige diervoerders voor zowel de pluimvee als varkenssector.

Met de gespecialisserd nutritionisten zorgen we gezamenlijk voor een stuk extra kennis op nutritioneel gebied. Naast de levering van mengvoeders en enkelvoudige producten is Beukelaar Diervoeders tevens een goede partner bij de bemiddeling, verhandeling en advisering over nagenoeg al facetten binnen het primaire pluimvee- of varkensbedrijf. Duurzaamheid is een ander belangrijk thema voor Beukelaar Diervoeders. In de agrarische sector worden we momenteel met verschillende uitdagingen geconfronteerd. Wij vinden het belangrijk dat we werken volgens de Triple-P gedachte. Op onze PLANET hebben we te maken met een alsmaar groeiende wereldbevolking. Met PEOPLE die goed, veilig en betaalbaar voedsel willen.Daarbij rekening houdend met de PROFIT voor het milieu en onze toekomst. De PROFIT staat ook voor een eerlijk inkomen voor elke schakel in de keten.